Arbeidsutstyr

Riktig verktøy er halve jobben. Riktig utstyr skaper en tryggere arbeidsplass. Ryfylke Aluminium tilbyr et stort utvalg produkter som gjør at du kan jobbe smartere, tryggere og mer effektivt. Uansett om arbeidet skal utføres i høyden, på bakken eller i mørket. Arbeidsutstyret vi leverer kommer fra kjente merkevare leverandører og holder markedets høyeste kvalitet. Vi har et godt lykte-sortiment fra både dansk-sveitsiske Suprabeam og amerikanske Peli™. Dette inkluderer alt fra enkle håndholdte LED lommelykter og hodelykter til avanserte ATEX-lykter. Det er håndholdte lommelykter fra 120 til 2000 lumen, inkludert flere innovative hodelyktmodeller, multilykter og praktiske arbeidslamper. Underwater Kinetics, en av verdens største lyktprodusenter leverer proffe vanntette og EX/ATEX godkjente lykter. I kategorien arbeidsutstyr finner du også skilt / sikkerhetsskilt, fallsikringsutstyr fra Fall Safe, verktøysikring fra Leading Edge, Quick Support teleskopstendere, rettholt, utstyr for gipshåndtering, PRO verktøy fra Wera, og mye mer. Ta en titt i katalogene.

Se våre komplette kataloger

FALL SAFE BYGGPAKKE PRO

FALL SAFE BYGGPAKKE PRO

Våre fallsikringspakker er inndelt etter anbefalt bruksområde og produktene kommer ferdig pakket i ryggsekk eller bag. Slik kan du enkelt velge riktig pakke – uansett oppgave. Anti-trume fotløkke er inkludert og montert i alle pakker!

PLATEHEIS JONEX LIFTER PRO

PLATEHEIS JONEX LIFTER PRO

Jonex Lifter Pro plateheis med tilt. Ekstra solid og kraftig plateheisheis. 70 kg kapasitet. 3,1 m løftehøyde. Beregnet for forflytning, montering og demontering av bygningsplater med maks. lengde og bredde på 2700x1200mm i skrå/ horisontale tak.

RETTHOLDT 2,0 M

RETTHOLDT 2,0 M

Lette og stabile rettholt i kraftig aluminium med endeklosser.

SELETØY LITE L/XL

SELETØY LITE L/XL

Fall Safe Lite FS242 kroppsele er en ultralett og meget komfortabel sele, veier kun 980 gram. Testet for 140 kg. RFID merking. CE-merket. EN 361

SUPRABEAM Q7XR 1000 LUMEN

SUPRABEAM Q7XR 1000 LUMEN

Suprabeam er en dansk-sveitsisk produsent som designer, utvikler og produserer markedets råeste lomme- og hodelykter. Lyktene er produsert i aluminium og er testet etter de høyeste standarder. Leveres med hele 5 års fabrikkgaranti.

W4R ARBEIDSLAMPE 4400 LUMEN

W4R er profesjonell oppladbar arbeidslampe på 4400 lumen som tåler mye og som gir mer enn nok lys til arbeidsområdet ditt. W4R er bygget for et liv på byggeplassen, er IP65 klassifisert og har et chassis i solid aluminium og kraftige gummikanter rundt for maksimal beskyttelse av lampen.

Fall Safe Takpakke for takarbeid

SELETØY LITE L/XL

Fall Safe Lite FS242 kroppsele er en ultralett og meget komfortabel sele, veier kun 980 gram. Testet for 140 kg. RFID merking. CE-merket. EN 361

V3PRO R OPPLADBAR HODELYKT 500 LUMEN

V3PRO R OPPLADBAR HODELYKT 500 LUMEN

Suprabeam V3pro r er en kraftig hodelykt på hele 400 lumen og som er god å ha på hodet. Oppladbar!

AT4 ATEX LEDLYKT 200 LUMEN

Suprabeam AT4 er en smart og praktisk ATEX sone 0 godkjent lommelykt på 200 lumen. Vanntett IP67.