Stiger, Stillas og lifter

Ryfylke Alumnium er en av Vestlandets største og ledende stige- og stillasleverandør. Vi har levert stiger og stillaser til Vestlendinger i over 25 år. Vårt stigemerke Zarges er en Norges ledende merkevare innen bukker, trapper, stiger, stillaser, veggstiger og arbeidsplattformer. I tillegg har vi knyttet til oss flere andre leverandører av proffstiger, blant annet svenske Telesteps teleskopstiger, Eurostigen rømningsstiger, og Climber. Ryfylke Aluminium lagerfører mange titalls stige- og trappevarianter i aluminium; anliggende stiger, trappestiger, plattformstiger, kombinasjonsstiger, skyvestiger, bukker, trapper, teleskopstiger, og mange andre typer, inkludert tre- og glassfiberstiger. Vi gir deg som er avhengig av proft arbeidsutstyr en tryggere og mer effektiv hverdag.

Vi har god kjennskap til industri-, produksjons- og byggebransjen. Dette har gitt oss kunnskap som gjør at vi vet hva en proffbruker krever av en stige eller et stillas. Vi fører kun merkevarene som produserer de tryggeste, mest effektive og solide produktene. I over 25 år har vi jobbet med Zarges stillas, og lagerfører mange ulike stillastyper; rullestillas, trappetårn, lettstillas, klappstillas, etc. Zarges leverer markedets mest proffesjonelle aluminiumsstillas og har vært godt likt i flere tiår.

På fasadestillas leverer vi norskproduserte Jamax Stillassystem. Å arbeide i høyden kan være en utfordring for både profesjonelle håndverkere og private. En Jamax stillasløsning skaper trygghet og glede ved at du kan arbeide sikkert og effektivt. Med komponenter som gjør stillaset fleksibelt kan du komme til nær sagt overalt. Enten det gjelder vedlikehold eller maling blir arbeidet mye tryggere når begge hendene kan være frie og du kan bevege deg på et større område. Stillaset er enkelt og hurtig å montere, og tar liten plass ved oppbevaring. Jamax har i en årrekke vært en favoritt både blandt tømrere. I de senere årene har også flere private investert i stillas. Vi tilbyr alt fra mindre huspakker til større byggmesterpakker.

Se komplett katalog

Stige stillas lifter 2018
Jamax brosjyre
JAMAX Brukerveiledning
Bryggetrapper

Zarges Superkombi

0004_41526_Z500_superkombi.jpg

Zarges G421

0003_41423_Avstiverstag.jpg

 

Power Tower Nano

0005_460015.jpg

Jamax – Norges mest solgte byggmesterstillas

Jamax-hovedbilde_2.jpg